Relatiegeschenken

Verras uw klanten of[br]personeel met een origineel chocolade geschenk!

bekijk de mogelijkheden

al ruim 20 jaar smaakmakende relatiegeschenken

Webshop

Cadeautje nodig? Of zelf lekker smullen van onze (h)eerlijke chocolade?

direct naar de webshop

Workshops en demonstraties

“smakelijke en onvergetelijke ervaring”

Neem een duik in de wereld van chocolade! Ideaal voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, dagtochten, of zomaar, als cadeautje aan een vriend(in).

Een zaak met smaak

Of het nu gaat om relatiegeschenken of workshops, wij schrijven vakmanschap in chocoladeletters. Eerlijke chocoladeletters wel te verstaan, want wat je fair haalt is lekker! De liefde voor het ambacht gaat zo ver dat we ons ruime en gezellige atelier openstellen voor chocolade workshops en demonstraties. De sfeervolle werkruimte in Ridderkerk (Zuid-Holland, regio Rotterdam) biedt voldoende ruimte aan groepen van ongeveer 15 tot 160 personen. Hartelijk welkom in het chocolade atelier!

 

Wat je fair haalt is lekker!

Op werkbezoek in Tanzania

Waar ligt de oorsprong van chocolade? We gingen op reis en zagen met eigen ogen waar de cacaoboon groeit.[br][br]

Onder begeleiding van chocoladeleverancier Barry Callebaut namen we een kijkje bij de verschillende projecten van Cocoa Horizons. Geniet mee via onze fotoreportage.

Over de Chocolatier

Frits van Noppen is een gepassioneerd ambachtsman, chocolatier met ruim 30 jaar ervaring.
De geboren en getogen Ridderkerker ging na de middelbare school aan de slag als banketbakker. Hij werkte bij diverse gerenommeerde patissiers tot hij besloot zelf een chocoladeatelier op te bouwen. Al snel vestigde Van Noppen zijn naam met originele logotabletten, exclusieve 3D-chocolade en bijzondere themapakketten die als eindejaarsgeschenken jaarlijks hun weg vinden naar talloze bedrijven in heel Nederland en daarbuiten.[br][br]

De enthousiaste chocolatier wil anderen graag laten meegenieten van zijn mooie vak. Ruim tien jaar geleden startte hij daarom met het geven van workshops en demonstraties. Geef Frits twee à drie uur voor een volle zaal, zet de camera-met-beamer op de garneerspuit in zijn vingers en hij is helemaal in zijn element. Als een ware standwerker geeft hij enthousiast toelichting bij de fijne kneepjes van het vak.[br][br]

De gezellige cadeaushop van het atelier is zijn visitekaartje. Alles handgemaakt, in een perfecte combinatie van kwaliteit, zorgvuldigheid en creativiteit. Hij voegt er zelf live nog een aspect aan toe: gezelligheid. Want behalve lekker en leerzaam, mag vakmanschap ook best leuk zijn.