Workshops en demonstraties

Een heerlijke suggestie voor een uitje van een bedrijf of vereniging, een vrijgezellenavond, familiedag, of als onderdeel van een dagje uit: een chocolade workshop of demonstratie.

Bij een demonstratie kijkt u op de vingers van de chocolatier, wordt u meegenomen in de wereld van chocolade en keurt u uiteraard zelf de bonbons die ter plekke voor u worden gemaakt. Bij de workshops gaat u zelf aan de slag. Bonbons en chocoladefiguren maken, garneren en decoreren – u zult versteld staan van wat u allemaal kunt.

Ontdek welke workshop of demonstratie bij u past en reserveer direct!

Bekijk de mogelijkheden

  • Makkelijk bereikbaar, ook voor touringcars. Gratis parkeren
  • Faciliteiten voor mindervaliden
  • Ruimte voor 15 tot 150 personen
  • Mogelijkheid tot winkelen in de cadeaushop

Demonstraties

Chocolade demonstratie

Kijken naar een vakman verveelt geen seconde. Zeker wanneer u de enthousiaste chocolatier aan het werk ziet. Hij toont zijn ambacht tijdens het maken van allerlei bonbons en uiteenlopende chocoladefiguren en neemt u mee in het proces van ‘boon tot bonbon’. U keurt ter plekke de kwaliteit: zo vers heeft u nog nooit een bonbon geproefd! Koffie/thee zijn inbegrepen. Ook kunt u winkelen in onze cadeaushop.

Duur: 2 uur | Wanneer: maandag t/m vrijdag
Prijs: 9,25 euro p.p. | Minimaal 30 deelnemers

Workshops

Bonbonworkshop

Tijdens deze workshop maakt u uw eigen bonbons. U mag uw creaties naar hartenlust decoreren en verpakken in een luxe ballotin. Na een korte introductie met een eigen film over de herkomst van chocola krijgt u een schort voor en kunt u aan de slag. Melk, wit, puur: de keuze is aan u! Uiteraard laten we u tijdens de workshop de koffie en thee met bonbons/chocolaatjes goed smaken.

Duur: 2 uur | Wanneer: maandag t/m vrijdag, ook ’s avonds
Prijs: 27,50 euro p.p. | Minimaal 20 deelnemers

Reserveren

Bel of mail ons om te reserveren voor een Workshop of Demonstratie. Uw reservering wordt per e-mail bevestigd.

Speciale wensen?

U wilt een aangepast programma? Een alternatief arrangement, helemaal toegespitst op uw bedrijf of familie? U wilt een thema-workshop? Een bijeenkomst op een afwijkend tijdstip? Bel of mail gerust, er zijn vele mogelijkheden. We doen ons uiterste best om tegemoet te komen aan uw wensen.

Let op:
Van oktober t/m december en vier weken voor Pasen geven wij geen workshops en demonstraties in verband met de Kerst/Paasdrukte.

“Een geweldige middag hebben wij met ons koor Het MusiForum bij Van Noppen Chocolade-atelier gehad. Frits is een entertainer wat kan hij alles geweldig aan elkaar praten! TOPPIE…”

Steinie Eggerding
uit het fotoalbum