167 antwoorden op “Gastenboek”

 1. De workshop was zeer geslaagd , we hebben genoten van de geur de smaak en de uitleg over chocolade !!! Ook het resultaat was van iedereen erg leuk !!Dus wilt U iets aparts doen ga naar Noppen in Ridderkerk dan bent U verzekekerd van een gezellige en geslaagde avond Frits bedankt !!!!

 2. Net thuis van een zeer geslaagde chocoladeworkshop . Mede door de zeer enthousiaste en gezellige “cursusleider” Frits is dit een echte aanrader.
  Hartelijk dank.

  Marja en Ger

 3. Vanmiddag/avond een workshop paasei met bonbons gehad. Wat was dit weer leuk, lekker en gezellig. Gastvrije ontvangst, met heerlijke paaseitjes bij de koffie en thee en daarna met zijn allen aan de slag. De uitleg en de hulp was fantastisch. Iedereen ging naar huis met een prachtige creatie. Heel erg bedankt wij hebben genoten.
  Ruud en Hanny Post

 4. Thuis geloven ze niet dat ik het prachtige paasei zelf gemaakt heb.
  Bedankt voor de leuke, lekkere avond.

  Ilone

 5. Fantastische workshop. Duidelijke uitleg, prachtig resultaat en veel gezelligheid!
  Zeker een smakelijke aanrader.

  Namens personeelsvereniging Arbo Unie,
  Ans, Ieneke, Kristine en Patricia

 6. Beste Frits,

  Namens iedereen die bij de workshop aanwezig was… Hartelijk bedankt voor een “heerlijke” avond.
  Wij hebben met z’n alle heel erg genoten van de lekkernijen en de geweldige uitleg over allerlei producten.

  Wij zijn zeker voornemen nog eens bij jullie terug te komen !

  Vriendelijke groeten,
  Sandra

  Namens de PV van Yulius

 7. Vanavond miniworkshop gehad; Erg leuk om te doen, een hele leuke ervaring! Heb ervan genoten! Het doosje was heel snel leeg…!

 8. frits bedankt voor de gezellige dag ik hoor alleen maar leuke reaktie .
  het was top bedankt.
  ada van duin

 9. Hoi Frits
  Wij zijn met onze olde wieve club bij je geweest om bonbons te maken op 16 feb.
  Wat was het leuk en wat heb we thuis nog heerlijk genoten van onze eigen gemaakte bonbons Je hebt ons piekfijn alles uitgelegd hoe we van cacao boon tot chocolade komen Bedankt voor je heerlijke middag en ik hoorde van Thea dat ze foto’s heeft gestuurd Gr Lia

 10. Vandaag een gezellige en leuke middag gehad. De chocolade demo is erg interessant en Jullie maken er een leuk geheel van met de uitleg en natuurlijk het proeven tussen door. Vandaag weer helemaal het gevoel voor het vak chocolade bewerken terug gekregen en wat een creativiteit hebben jullie.
  Nu nog eens een workshop gaan doen bij jullie dat lijkt we helemaal geweldig.

  Remco Postel

 11. Leuke Workshop !
  We zijn donderdag op 16 februari met onze club de Olde Wieven bij u geweest ,en het was fantasties,geen woorden voor en lekker mmm .Heel leuk uitgelegt door Frits en ze zijn al bijna op, die lekkere bonbons ,die we zelf gemaakt hebben .Waardeer ook meer waar de Cholade vandaan komt, wat een proces zeg! een opsteker waard .leuk uitje .groetjes .

 12. Hele gezellige dag gehad. Ik was 1 van de Olde Wieven die de workshop gevolgd hebben. Frits voelde de groep goed aan. Heerlijke bonbons gemaakt, en daarna heel feestelijk verpakt. Ook in het winkeltje waren zeer originele lekkernijen te koop.
  Frits bedankt voor je gezellige bijdrage aan ons uitje.

 13. Een heerlijke verrukkelijkheid! Dat is denk ik de beste naam voor de workshop, bonbons en chocolatier! Een leuke, vlotte workshop waarbij de verkregen info blijft hangen en waar het er relaxed aan toe gaat. Dank aan Frits, die erg leuk vertelt, laat zien dat hij over de kennis en vaardigheid over chocola beschikt en ook erg begaan is met degene die de workshop komen volgen! Ik ben er geweest met een gevolg van 47 Olde Wieven en het was super!

 14. 2 x een workshop gevolgd, geweldig! Heel erg leuk en heerlijk!! Als je deze chocola hebt gegeten is er geen 1 andere soort chocola meer lekker (terwijl ik altijd dol was op chocola!) Is het nu geen van noppen chocola dan blijft het gewoon in de kast. Nooit geweten dat er zo’n verschil in chocola was! De kerstpakketjes waren ook heel erg leuk en vielen letterlijk en figuurlijk goed in de smaak. Ga zo zoor! Ik hoop in 2012 zeker weer eens n (voor mij) nieuwe workshop te volgen! Groeten Erna.

 15. hallo,

  heerlijke chocola ik dacht dat er geen verschil in was maar nu ik het zelf geproefd heb weet ik zeker wel beter.
  leuke vormen/figuren van gemaakt, heel creatief.
  frits is ook een hele leuke spontane kerel.
  echt super aan te bevelen.
  ik heb gelijk wat chocola meengenomen.

  kees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *