164 antwoorden op “Gastenboek”

 1. 16 Jan was het een super gezellige avond we hebben heerlijk bonbons gemaakt. Een hart en bloemen we waren er allemaal druk mee. We gaan dit zeker over doen.

 2. Hallo Frits,
  De chocolade loopschoen, ten behoeve van de verkoop voor de Roparun door Roparunteam Energieladies, is heel goed ontvangen.
  De verkoop is gestart, de eerste bestelling volgt snel.

 3. afgelopen vrijdag 12-10-12 een mini workshop gehad, wat ontzettend leuk zeg en veel geleerd over chocolade. We komen zeker terug voor een uitgebreidere workshop.

 4. Hallo Frits,
  Allereerst een groot compliment voor je nieuwe pand echt heel mooi en vooral leuk in gericht. Wij hadden afgelopen vrijdag (Welplaat) een chocolade workshop gedaan bij jou. We hebben een chocolade huisje, pinda rotsjes gemaakt. Heel leuk en gezellig. En erg lekker allemaal!
  Ga zo door gr Stans Kroon

 5. Met onze zussen en schoonzussen gaan we ieder jaar een gezellig dagje uit.
  Nu zijn we 1 sept. naar van Noppen – Chocolade Atelier geweest.
  Echt geweldig het voelde gelijk als een warm bad. Het onthaal van Frits en zijn medewerkers. Zo gastvrij en zo netjes stond alles al klaar.
  We hebben een prachtig huisje gemaakt echt onverstelbaar, menig makelaar zou er jaloers op zijn. En dan nog heerlijke pindarotsjes.
  Het is voor de familie een mooie herinnering en een dag met een gouden, chocolade randje. Succes met de verhuizing Frits en tot ziens.

 6. Hoi Frits,
  Nog bedankt voor die gezellige ochtend bij jullie in het chocolade atelier, met ons koor: Sootje Visch: wat hebben we het allemaal naar ons zin gehad. Het was echt super.De bonbons waren heerlijk, ook de chocola die ik gekocht had was heeeeeeeerlijk.Bedankt.
  Nel van Elswijk.

 7. Beste Frits en echtgenote,
  Wat hebben we vandaag genoten van de leuke presentatie in jullie chocoladeatelier. Alles was even verzorgd en netjes. Maar bovenal de manier van presenteren sprak ons erg aan. Alle 53 waren we het er over eens dat het een hele geslaagde middag was. Bedankt en we wensen jullie heel veel plezier in jullie nieuwe bedrijf!!
  Hartelijke groeten,
  Anja Guijt,
  Secr. Chr. Gem. Koor “Immanuel”
  Katwijk aan Zee

  p.s. ik ben diegene die een bonbons mocht maken en hem gelijk op at ha ha.

 8. Oh, dit was geloof ik al mijn 5e keer , maar naar de nieuwe zaak kom ik weer!
  Valentijn workshop staat nog niet op mijn lijstje….hi hi ach, waarom ook niet? Mannen gaan met vrienden naar de kroeg, ik met vriendinnen chocolade maken….

 9. Hartelijke dank voor de gastvrije ontvangst vandaag.
  Mijn complimenten, alles is even schoon en verzorgd.
  De bonbons zijn heerlijk en de presentatie geweldig.

  Ik kom graag terug.

  Vriendelijke groet, Manon

 10. Hoi Frits
  Wat een geslaagde avond.Bonbons maken is echt super leuk versieren naar eigen idee en “’t mag nog leuk ingepakt worden ook.En wat kan je er enthousiast van vertellen.Chocolade is echt je passie.Ga zo door en we komen zeker nog een keer terug.

 11. Heel leuk uitstapje met als hoogtepunt een demonstratie hoe je overheerlijke bonbons maakt.Wat een prachtig bedrijf en een prachtig enthousiaste vakman.Helemaal top

 12. gisteren met de groep ouderen vanuit purmerend bij noppen atelier geweest was erg leuk en leuke presentatie gebak en koffie was heerlijk ,en de bonbons natuurlijk ook absoluut een aanrader voor andere groepen die een leuke dag willen hebben meneer en mevrouw noppen bedankt en gr uit purmerend

 13. Omdat we 25 jaar getrouwd zijn hebben we voor familie en vrienden een verrassingsdagtocht gemaakt met de bus. De eerste stop bij jullie was meteen een groot succes! Wat heeft iedereen genoten: allemaal bonbons gemaakt en leuk verpakt mee naar huis genomen als aandenken. Eenmaal terug in de bus kregen we alleen maar enthousiaste positieve reacties. O.a. Wat we ook nog gaan doen vandaag, onze dag kan niet meer stuk! Jullie hebben het supergoed voor elkaar, alles netjes en schoon, Frits is enthousiast, een echte aanrader! (Foto’s mailen we)

 14. Net terug van een chocoladehuis bouwen: heb een ontzettend leuke avond gehad met een super resultaat. Bij thuiskomst: “Heb jij dat echt helemaal zelf gemaakt, zo …. dat is echt mooi !”
  Missie zeer geslaagd dankzij een hele enthousiaste Frits met zijn al even vriendelijke en behulpzame medewerkers.
  Werkelijk àlles klopte: attent opgemaakte tafels, alles super geregeld, mooie produkten, gezellige sfeer, zelfs nog heerlijke pindarotsjes gemaakt en aan het einde van de avond konden we alles nog prachtig inpakken ook !
  Frits …. je mag heel trots zijn op je mooie bedrijf !
  En voor wie een “chocolade experience” wil hebben: absolute aanrader !!!!

 15. Namens de deelnemers van Vrouwennetwerk Haarlem deze reactie op ons bezoek aan uw bedrijf op 20 april 2012.
  Wij hebben met 54 deelnemers genoten van een sprankelende ‘’voorstelling’’ en weten nu veel meer over het tot stand komen van bonbons. Complimenten uit Haarlem.
  Die van u zijn HEERLIJK, daarover zijn wij het unaniem eens!
  Hartelijk dank voor alle verwennerij; ik kom vast en zeker nog eens met een groep bij u terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *