157 antwoorden op “Gastenboek”

 1. Afgelopen donderdag, 20 juni 2013, zijn we met ruim 40 gasten van De Zonnebloem Leerdam naar een demonstratie bonbons maken geweest. Alle gasten hebben ontzettend genoten van de leuke manier waarop Frits zijn demonstratie geeft. Klasse! En ze wilden daarna natuurlijk allemaal ook nog van alles kopen, zo lekker vonden ze de bonbons. Mooie lichte ruimte, prima! Bedankt!

 2. Onze Vrouwenvereniging heeft afgelopen maandag genoten! Het was heel leuk en gezellig. Veel succes met uw bedrijf. Hartelijke groeten, mw. de Groot.

 3. De chocolade demonstratie was bijzonder leuk en interessant. Alle dames én alle heren hebben het er in de bus nog uitgebreid over gehad. Leuk! We komen volgend jaar zeker terug voor de marsepein demonstratie! Hartelijk groet van de bowlingclub, Renée.

 4. Na het succes van zaterdag komen we nog een keer! Complimenten alles is zo goed verzorgd.

 5. Zaterdag Chocolade huisje gemaakt zooooo leuk! Ik ga nu inschrijven voor de Hartenworkshop en neem mijn moeder mee die vindt jullie chocolade zo ontzettend lekker! Dat wordt een leuke verrassing.Groetjes van Cheryl

 6. Ik heb met de Zonnebloem een bezoek gebracht aan uw atelier. De Demonstratie die u gaf was bijzonder leuk. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. En alles was rolstoelvriendelijk, erg attent! Graag tot een volgende keer.

 7. In mei samen met mijn nichtje de vlinderworkshop gedan. Zij had het cadeau gekregen voor haar verjaardag. Wij hebben genoten.

 8. Vorige week een inschrijfworkshop Vlinder gevolgd bij jullie, wat ontzettend leuk! We hebben een hele leuke gezellige avond gehad én we hebben het er nu nog over. We waren er echt even uit! Nogmaals bedankt!!!

 9. Namens iedereen van Invaliden Sportvereniging ISR Ridderkerk willen wij je hartelijk bedanken voor je enthousiaste uitleg en gezellige workshop. We kunnen nog even nagenieten van deze dag met onze eigengemaakte bonbons! Graag tot een volgende keer.

 10. Onlangs waren wij met het gezin te gast bij Chocolade atelier Van Noppen om een Hartenworkshop te volgen. We vonden het hartstikke leuk om te doen, Het atelier is prachtig en de sfeer heel gezellig, je bent echt een avondje uit. Ook voor kinderen en mannen is het leuk om te doen en je gaat met een hoop lekkers naar huis. Chocolatier Frits is een bevlogen vakman en hij brengt het allemaal leuk over. Wat we nog geleerd hebben: Altijd eerst aan de chocolade ruiken voor je het (langzaam) opeet, en: van pure chocolade wordt je niet dik!

  Jacco

 11. Ik wilde jullie graag heel hartelijk bedanken voor de vriendelijke ontvangst en de gezellige marsepein workshop die wij op 19 april van Frits hebben gekregen. Frits straalt het plezier voor zijn vak uit. Het was een geslaagde ochtend. Een bezoek aan chocolade atelier Van Noppen is zeker de moeite waard. Ik kom zeker nog een keer terug voor de bonbon workshop. Nogmaals bedankt en veel succes met jullie mooie bedrijf.

  NB de chocolade likeur die ik aangeboden kreeg is echt de moeite waard en kan ik iedereen aan raden.

 12. Hoi Frits,
  Nogmaals hartelijk bedankt voor de gezellige chocolade workshop van gisteravond. Ik stuur je een foto toe van de chocolade straat van onze familie (is geplaatst in het fotoboek op de site). Het is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!!!
  Margreet

 13. Vrijdagavond 22 februari heb ik met mijn zus de Chocolade Hartendoosje gemaakt.
  Het was een gezellige avond. Je kon op je eigen manier de bonbons versieren.
  Echt een aanrader. Wij hebben genoten.

 14. Ik ben vandaag hier geweest om bonbons te maken. De ruimte was mooi en fijn om in te werken en de uitleg heel duidelijk. We zijn met mooie doosjes met lekkere chocolaatjes naar huis gegaan. Ik heb een fijne middag gehad en dit is zeker een aanrader.

 15. En Frits mijn kleinzoon vond de marsepeinen Ernie heerlijk. Wel jammer dat ik al mijn bonbons heb weggegeven. Maar iedereen was er blij mee.
  Tot de volgende x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.