157 antwoorden op “Gastenboek”

 1. Erg leuke en lekkere workshop gedaan, slagroomtruffels mmm….Ik kijk nu al uit naar de paasworkshop!

 2. Bedankt voor de gezellige middag. De chocolade was heerlijk! Ook de meegenomen paaseitjes smaken ons goed, hartelijke groeten fam. Van der jagt ( KBO)

 3. Hallo, mijn vriendin verrast op haar verjaardag met een workshop cadeaubon en samen (ik mocht mee!) naar de Inschrijfworkshop geweest. Ze vond het het leukste verjaardagscadeau ooit! haha. Ik weet wel wat ik krijg voor mijn verjaardag van haar….groetjes en tot ziens Joyce

 4. Beste Frits,
  We hebben het samen héél gezellig gehad. We hebben de inschrijfmini workshop gedaan en allebei een eigen doosje met bonbons gemaakt. Zo leuk en thuis vonden ze het erg mooi. Ik bewaar ze nog héél even…Groetjes Dorine

 5. De demonstratie was bijzonder leuk en leerzaam, maar boven alles gezellig! We hebben van alles geproefd, gezien en genoten. We kijken als Vereniging terug op een zeer geslaagde middag. De dames komen terug voor de workshop!
  met vriendelijke groet,
  Gerard Munster Vz.

 6. Zojuist terug van een enorm geslaagd bedrijfsuutje bij Van Noppen.
  Hele huiselijke sfeer en enorm leuke avond achter de rug met een heerlijk resultaat.
  Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

  Bedankt voor de goede begeleiding en uitleg en gastvrijheid!

  Poli interne Ikazia Ziekenhuis

 7. Namens de PV hartelijk bedankt voor de leuke harten workshop. iedereen ging trots met zijn eigen hart naar huis. We hebben het allemaal heel erg naar ons zin gehad in jullie prachtige lokaal! Groetjes Riet en Gerda

 8. Dank jullie wel voor de hele leerzame en gezellige workshop! Voor herhaling vatbaar!

 9. Met de KBO bij jullie geweest. Het was erg leuk en heel leerzaam. Nogmaals bedankt en… wij komen terug voor de marsepein demonstratie.

 10. Vandaag, 11 september 2013 met 2 bussen en 99 personen van Ouderen Vereniging Aalsmeer Kudelstaart te gast geweest in chocolade atelier van Noppen. De groep heeft enorm genoten van een geweldig leuke en onderhoudende demonstratie door Frits van Noppen. Men vond het super leuk!!

 11. Ons Zangkoor heeeft het erg naar zijn zin gehad tijdens de marsepein demonstratie. Het maken van een marsepeinen roos vond iedereen erg, erg leuk. Succes verder en tot ziens, Marja.

 12. Woensdag 26 juni zijn we ’s middag naar het atelier geweest. Hier kregen we direct een heerlijke kop koffie of thee naar keuze met natuurlijk een bonbon.
  Eerst kregen we een voorlichtingsfilm over de cacaobonen en daarna vertelde de eigenaar heel ludiek hoe alles in zijn werk gaat bij hun in de zaak. En kregen we steeds iets te proeven.
  Het was een vlotte verteller. Hij maakte ook een koe van chocolade, die we mee kregen om te verloten op onze opa en oma dag, die we op 21 september houden bij de Ridderhal. Iedereen ging blij naar huis, bedankt!

  Lies Verkerk ANBO Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.