167 antwoorden op “Gastenboek”

 1. Beste frits ,gisteravond de vlinder workshop bij je gevolgd samen met mijn vriendin Linda heb het echt super gezellig gehad. Alles werd goed uitgelegd en daar waar nodig was geholpen en met de nodige dosis humor. Hebben een geweldig leuke leerzame avond gehad.
  Bedankt en tot ziens

 2. Superleuke vlinderworkshop gedaan gisteravond, echt hele leuke avond gehad! Top!

 3. Vandaag met een bustocht van betuwe express bij u op bezoek geweest. Wij hebben genoten van uw presentatie. Zo enthousiast en gezellig, beste Frits Hartelijk dank!

 4. Geachte Heer van Noppen

  Graag willen we u bedanken voor u gastvrijheid -de goede uitleg over chocola
  en het proeven van al het lekkers .
  Heel veel vrouwen hebben genoten, en waren erg onder de indruk.
  En ik zelf wil u hartelijk danken voor de gratis plak chocola voor onze zeer zieke trouwe lid
  van onze vereniging, morgen gaan we er naar toe .
  Gelukkig hebben onze vrouwen veel chocola mee naar huis genomen
  Zodat ze thuis ook nog kunnen genieten ,samen met de rest gezin of familie.
  Gelukkig had ik de promotietoer niets voor niets gedaan.
  Het was erg geslaagd, en graag komen we nog een keer langs.

  Met vriendelijke groet Annie van Wachtendonk
  Bestuur van Vrouwenvereniging ST, Anna , Huissen

 5. Beste Frits van Noppen
  Mijn moeder vond de moederdagworkshop waanzinnig leuk en creatief. Dat wilde ik je nog graag even laten weten. Ik vond de sfeer heel ontspannen en gezellig.

 6. Vanmorgen na afloop van de demonstratie heb ik die chocolade koe voor mijn broer die boer is meegenomen. Ik heb hem vanavond gegeven en hij vindt hem geweldig mooi, een groot succes dus!

 7. Men vond de bonbon workshop erg leuk. De hele familie van oma tot de jongste van 9 heeft het erg gezellig gevonden, goed verzorg en lekker. Hartelijke groet uit Dordrecht ook aan je team.

 8. Onze KBO groep heeft een erg leuke middag gehad en een lekkere bonbons!

 9. Met onze PV een erg leuke avond bij jullie gehad. Bedankt voor de goed verzorgde avond!

 10. Voor ArgosErOpUit ben ik met een groepje dames bij u langs geweest en we hebben het er nog steeds over het was een fantastische middag voor chocolaverslaafden. Succes met uw onderneming, Marianne (vrijwilligster ArgosErOpUit)

 11. Weer bedankt voor de gezellige avond. De workshop met Paaskip was dit keer wel heel erg leuk, bedankt hoor en tot de volgende keer (moederdagworkshop!)

 12. Beste vrienden,
  Zaterdag 22 maart j.l. brachten wij een bezoek aan het fraaie centrum van Rotterdam inclusief een hele mooie en interessante rondrit met uitleg van onze chauffeur Jan Kistemaker van Bakker reizen.
  Het feitelijke doel van deze excursie was het bezoek aan het “Van Noppen Chocolade atelier” in Ridderkerk (www.chocoladeatelier.nl ) van Dhr Frits Noppen. De ontvangst was zeer hartelijk. Na een heerlijk kopje koffie/thee met ,hoe kan het ook anders, zuivere eigen gemaakte “Bon-Bons”.
  De uitleg van Dhr Frits Noppen was buitengewoon interressant.
  Het ter plaatse vervaardigen van,naar bleek, bon-bons en chocolade kunstwerken was verhelderend.
  Ons gezelschap,50 deelnemers, maakte aan het einde van de chocolade-demo dankbaar gebruik van de mogelijkheid tot het aanschaffen van heerlijke chocolade producten uit eigen huis “Van Noppen”.
  Ook deze 1019e excursie in ons 65e jaar van bestaan was weer een groot succes.
  Met dank aan “Van Noppen” en onze reiscommissaris Nico van der Heijden.
  Met vriendelijke groet,
  Jan Pieter Bart

 13. Afgelopen vrijdag een workshop gevolgd (voor de 2e keer). Deze keer een “roos van marsepein”, chocolade-slagroomtruffels en een chocoladeschilderij gemaakt. Het was weer een erg leuke en leerzame avond. Je proeft dat de verwerkte chocolade van erg goede kwaliteit is. De ontvangst was weer erg gastvrij en de mensen zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik hoor om mij heen ook erg goede verhalen over de relatiegeschenken die Noppen (vaak voor de kerst) produceert. Zéér creatief en bijna alles kan worden gemaakt van (die overheerlijke) chocolade.
  We gaan vast nog een keer reserveren voor weer een andere workshop.
  Kortom bedankt voor de leuke avond!

 14. Afgelopen vrijdag 14 maart ben ik met nog 7 andere bekende bij van noppen geweest of een mooi schilderij te maken een roos van marsepein en heerlijke slagroom truffels.
  Ik ben van half 8 tot hal 11 bezig geweest.
  Het was fantastisch die drie uur waren helaas zo om.
  Dit was mijn derde keer maar het is zeker voor nog een herhaling vatbaar.
  Fantastisch om te doen

  dankje wel van noppen

 15. Afgelopen vrijdag een workshop schilderij, chocoladetruffels en roos gevolgd. Het is ontzettend goed bevallen! De workshop vond plaats in een mooie, schone ruimte. De workshop was ontzettend goed georganiseerd en het was geweldig leuk om te doen. Ik vond het zn geld absoluut waard en zeker voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *