166 antwoorden op “Gastenboek”

 1. We zijn met de Zonnebloem mee geweest. De demonstratie was erg leuk. Alles was zo goed verzorgd. bedankt!

 2. Wat een geweldige leuke Paasworkshop hebben we gevolgd met de PV van het ziekenhuis, de collega’s die ik erover spreek vonden het ontzettend leuk! Tot de volgende keer!

 3. Gave Ollie gemaakt! Helemaal leuk. Van Noppen en Team :Bedankt voor de leuke en gezellige workshop!

 4. Gisterenavond een superleuke avond gehad en hele leuke en lekkere dingen gemaakt. Ik ben helemaal trots op mijn zelfgemaakte Ollie!! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor de gezellige avond.

 5. Afgelopen zaterdag een erg leuke workshop gevolgd. Ik vond de groep ook erg gezellig zo met elkaar. Ik had een workshopcadeaubon voor mijn verjaardag gekregen en het is zeker het leukste en lekkerste cadeau geweest!, tot ziens Wil.

 6. Beste chocolatier Frits, ik was aanwezig bij uw laatste chocoladewerken demonstratie van dit jaar. Het was bijzonder leuk en leerzaam. Veel succes in januari toegewenst bij de eerstvolgende demonstraties en workshops. Daarnaast sterkte en veel succes met de aankomende sint & kertsdrukte!

 7. Frits,

  Bedankt weer voor de workshop! De dames vonden het allemaal weer geweldig. Ik zie je weer in het nieuwe jaar…

  Groetjes
  Sharon

 8. Bedankt voor de gezellige ochtend en het gebak was verrukkelijk! Chapeau en tot ziens, Gerri van Zanten

 9. vorige week zijn wij met de vrijwillgers (Vivium zorggroep) bij u ’s middags voor een demonstratie bij u in het atelier geweest. We hebben het bijzonder leuk gevonden. Hartelijk bedankt voor de gezellige middag!

 10. Na voor velen een late avond en het verwerken van de kater van het WK voetbal
  vertrokken we toch op 10 juli om klokslag 13.00 uur met een volle bus vanaf ons vergaderadres in Schijf naar Chocolade atelier van Noppen in Ridderkerk voor een workshop “bonbons maken”.
  Na de ontvangst met een kopje koffie en uiteraard een chocolade lekkernij volgde een kort filmpje over de cacaobonenteelt en verwerken van de bonen in Afrika.
  Daarna volgde een enthousiaste uitleg over hoe we nu zelf aan de slag moesten om een representatief product op tafel te krijgen en iedereen kon zijn creativiteit de vrije loop laten. Het werd een zeer gezellige bedoening met links en rechts een kloddertje chocolade van diverse kleur, dat alles in een zeer ontspannen sfeer.
  Allen waren toch verbaasd over het resultaat en na het zeer fraai inpakken mocht eenieder zijn eigengemaakte bonbons mee naar huis nemen, niet voordat er nog een rondje was gemaakt door het chocolade winkeltje.
  Het was een zeer verrassend uitje met een enthousiaste presentatie en voor eenieder geschikt. Er werden zelfs door de deelnemers al plannetjes gemaakt om dit een keer met hun eigen gezin te doen op bv een feestelijke gelegenheid!

  Bert van Poppel
  afd. West Brabant

 11. Hallo Frits,

  Namens het team van De Groene Palm wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de workshop van vanmiddag. Ik zal zeker nog eens vaker langskomen en je naam laten vallen bij familie en vrienden.

  Groeten,
  Joery

 12. Hallo met de KBO bij u geweest voor de chocoladewerk demonstratie. Het was heel erg leuk.

 13. Beste chocolatier Frits,
  Afgelopen week met onze oud werknemers bij u geweest (120 pers) en wilde nog even doorgeven dat de reacties erg positief zijn. De groep heeft erg leuke, lekkere en vrolijke herinneringen aan de demonstratie! Veel succes met uw bedrijf en een hartelijke groet van de groep.
  B. Wijkmeijers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *