167 antwoorden op “Gastenboek”

 1. Ik heb zaterdag 20 augustus een hele leuke, gezellige workshop gedaan. Heerlijk ontspannen samen met mn vriendin. Wat een heerlijke therapie!Bedankt!

 2. Geachte heer van Noppen, beste Frits,

  Mijn kleindochter en ik hebben vrijdagavond geweldig genoten van de bonbon-workshop en voor de voortreffelijke organisatie, de gastvrijheid en die bijzondere omgeving wil ik je graag nog een extra compliment maken.
  Hoe jong ze ook nog is, mijn kleindochter heeft een messcherp analytisch vermogen, wist bij een vorige gelegenheid precies de vinger op de zwakke plekken te leggen, maar was over deze avond juichend enthousiast.

  En hoe zou ik het met haar oneens kunnen zijn (dat is sowieso voor een grootvader en zijn kleinkind al lastig), maar vanaf het welkom aan de deur van dat prachtbedrijf tot aan het vertrek met twee dozen bonbons en een waardevolle ervaring rijker, klopte alles en marcheerde die workshop als een trein. Of zoals kleindochter Liesbeth het samenvatte: ‘Hij had alles perfect uitgelegd en daarna wisten ze allemaal precies wat ze doen moesten.
  Ik was zelf ook wel erg onder de indruk van het bedrijf (althans wat ik ervan heb gezien), alle licht en ruimte, de moderne, strakke opzet en inrichting, de hygiëne, waarvan de oude Keuringsdienst van Waren heel blij geworden zou zijn. En wat voor echte Hollanders natuurlijk heel belangrijk is: een heel aanlokkelijke prijs voor zo’n hartstikke leuke workshop.
  Ik heb vandaag meteen een aantal vrienden met kinderen en kleinkinderen er enthousiast voor gemaakt.

  Heel veel succesvolle jaren nog gewenst, in goede gezondheid. Mijn kleindochter en ik komen vast en zeker op herhaling en daar willen we ook vooral niet te lang mee wachten.

  Hartelijke groeten,
  Van der Laan

 3. Goedendag
  Frits nog bedankt voor de geweldige presentatie en het smullen van de lekkere chocolade.
  Namens onze vereniging Samen Sterk uit Boekel heel veel dank. WE HEBBEN GENOTEN.
  En maakt ons 40 jarig Jubileum Jaar extra speciaal.

 4. Goedenavond Meneer van Noppen en Personeel,

  Wat hebben wij met onze Ouderenochtend heerlijk genoten van de heerlijke koffie met gebak van eigen makelij.
  Ook u presentatie is goed bij ons allemaal ontvangen.
  De overheerlijke lekkernijen die wij mochten proeven vielen goed in de smaak.
  En ook hoe u Bertha de koe heeft gemaakt hebben wij vol bewondering gevolgd.
  Ook de winkel is goed door de ouderen bezocht, en diverse artikelen zijn gekocht en van een naam of iets anders voorzien.
  U bedrijf heeft een heel goede indruk bij ons achter gelaten.

  Nogmaals onze hartelijke dank, van de Ouderenochtend van de Irenekerk.

  Met vriendelijke groeten van,

  Willy Huizer-van Wingerden

 5. wij zijn met de UVV uit Doesburg op bezoek geweest bij u bedrijf. We hebben het super gehad en genoten van de demonstratie, verder was alles goed geregeld. Namens mij en de andere mensen bedankt

 6. Beste Frits van Noppen,

  De bewoners van ons zorgcentrum De Heikant in Tilburg kwamen enthousiast terug van het bezoek aan uw chocolade-atelier. Interessant, duidelijk, gastvrij, waren de reacties.
  Hartelijk dank voor de fijne middag die hen bezorgd is.
  Wij komen graag volgend jaar een keer terug en hopen dat dit dan weer geregeld kan worden.

  Met vriendelijke groet,
  Anja van Seters
  De Heikant

 7. Op vrijdag de 13e een hele leuke Olifant van Chocola gemaakt! en nog pindarotsjes erbij, Echt gaaf! groetjes van Veronique

 8. Goedenavond Frits,
  Vanmiddag 12 mei met Vlastuin tours bij u geweest voor een demonstratie en ik vond het heel erg leuk en bijzonder interessant,
  Een hartelijke groet uit Veenendaal!

 9. Gisterochtend de demonstratie bijgewoond en genoten van de kundige en humorvolle leiding van Frits. En natuurlijk gesmuld van de bonbons. Vooral van de zogenaamde mislukte die ik persoonlijk wel creatief vond en als beloning mocht opeten. Voor herhaling vatbaar.

 10. Beste Frits, bedankt voor de fijne namiddag zeker voor herhaling vatbaar. Grtj Mia Geerinckx OKRA Veerle Laakdal

 11. Dag Frits,
  We hebben allemaal een geweldige middag beleefd. Een dag met een gouden randje.
  Ook de ouderen vonden het geweldig.
  We namen 42 prachtige werkstukken mee naar huis.

 12. Goedemorgen Frits en medewerkers,

  Gisterenavond een heerlijk doosje met zelfgemaakte bonbons gemaakt. Het smaakt naar meer volgens mijn man en kinders…Dus ja, met de Paasworkshop ben ik er weer bij! Haha, groetjes, Arjanne v Kasteele

 13. Goede middag, Frits.
  Het was voor ons afgelopen zaterdag een geweldige dag waar jullie veel aan hebben bij gedragen. Alles klopte perfect. Nogmaals dank, Greet en Han Verkaart

 14. Vrijdag 22 januari Ollieworkshop gedaan met mijn vriendin en allebei helemaal trots op onszelf, haha. Bedankt en tot ziens!
  Tony en Magda uit Zwijndrecht

 15. Ik heb genoten van de Roparun workshop! en wat zijn ze lekker! Ik kom zeker nog een keer terug, misschien al voor de Paasworkshops, wordt vervolgd….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *