166 antwoorden op “Gastenboek”

 1. Enorm genoten van de geslaagde dierenworkshop gisteren voor mijn Sarah-verjaardag! Iedereen was super enthousiast en er zijn hele leuke creaties gemaakt. Je had helemaal gelijk, zelfs degenen die dachten niet zo creatief te zijn, hebben iets moois gemaakt! Geweldig bedankt!

 2. goede middag meneer van de cholade atelier
  ik moet zegen dat ik het heel erg leuk vond
  in u atelier en het leukste vond dat ik
  het bakje mocht schoonmaken en de
  chocolade die ik bij u gekocht heb was
  heel er lekker
  en het lekkerste vond ik die chocolde likeur
  met vriendelijke groeten van ilse lagard

 3. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn dochter de workshop bonbons maken en het was geweldig. Als je slecht ter been bent zoals ik dan is dat geen punt voor de heer van Noppen, dan krijg je gewoon een tafeltje waar je kunt blijven zitten en zorgt hij dat het je aan niets ontbreekt. Voor herhaling vatbaar.

 4. Wat een leuke morgen!
  27 leden v onze CRPS Patientenvereniging hebben met veel plezier en enthousiasme bonbons gemaakt met daarna een lunch.
  Frits v Noppen is de animator v de chocolade, het is echt een vrolijke kletser, het wordt goed uitgelegd, is goed verzorgd. Ook aan de lunch ontbrak het aan niets.
  Iedereen vond het geweldig.

 5. Dag mijnheer Frits van Noppen,

  Wat later dan aanvankelijk de bedoeling was, wil ik alsnog even reageren op het bezoek aan uw chocoladeatelier van dinsdag 09-05-2017 door ons koor Het Musiforum.

  Graag wil ik u complimenteren met de geweldige ontvangst, de heerlijke lunch en uw geweldige en ongecompliceerde presentatie.
  Aanvankelijk ben ik zelf niet zo’n type voor een dergelijke happening, maar en het museum en het bezoek aan u hebben mij en mijn vrouw, alsook alle leden van ons koor, een enorme fijne en gezellige dag bezorgd, dat wilde ik even kwijt.

  Bij het afscheid, heeft mijn vrouw nog een aantal pure repen gekocht en ik moet u melden dat ik nog nimmer zulke smakelijk chocolade heb beproeft.
  Het nadeel daarvan is jammer genoeg, dat deze binnen de kortste keren op waren, hetgeen betekend, dat wij genoodzaakt zijn een ordertje te plaatsen.

  Met vriendelijke groet,

  Henny van der Graaf
  Voorzitter Het Musiforum

 6. Dag Frits,

  Wij hebben een geweldige dag gehad! Alleen maar leuke reacties…..
  Man wat kan je dat goed aan elkaar praten en uitleggen en wat een geweldig goed werk doen jullie in Tanzania…. ja fantastisch. Mijn 1e doosje bonbons is al voor de helft op, haha, heerlijk, samen met de kleinkinderen….

  Heel erg bedankt ook het schoolmuseum was echt heel erg leuk….. het sprak de meeste ontzettend aan, (80ers 90ers) die hebben het allemaal meegemaakt.

  Dank je wel en ook je medewerkers, hartelijke bedankt!
  Hartelijke groetjes

 7. Een geweldige middag hebben wij met ons koor Het MusiForum bij Van Noppen Chocolade-atelier gehad. Frits is een enterainer wat kan hij alles geweldig aan elkaar praten! TOPPIE… en ook nog naar het schoolmuseum geweest echt een hele leuke dag gehad….ga zelf maar kijken!

 8. Wat hebben we een leuke demonstratie gehad met ons dagje uit met het Koedijker Vrouwen Gilde op 18 april .dhr van noppen heeft het allemaal prachtig verwoord met veel humor. En wat was het lekker om te keuren en te proeven Chapoo en veel sucses nog met het bedrijf. 51 dames vonden het geweldig. .

 9. Wij hebben een erg leuke avond gehad. Het was een hele, hele leuke Paas workshop en wat veel! Ik had mij samen met mijn vriendin ingeschreven als verrassing. Nou dat was een grote verrassing! Ze raakt niet uigepraat erover. Bedankt hoor!
  Marcha

 10. Wat een leuke marsepein demonstratie hebben we gehad en wat waren we trots op onze marsepeinen rozen! Erg leuk en bedankt voor de fijne middag meneer Van Noppen.
  Tot ziens, Gerda

 11. Goedenavond mijnheer Frits van Noppen

  Hierbij nog even een bedankje van de bewoners van de Woonacker. Iedereen heeft enorm genoten van uw demonstratie ! Er werd vandaag nog volop over gesproken .
  We zullen het zeker doorgeven aan anderen.
  Veel succes met uw bedrijf.

  Met vriendelijke groeten,

  Mw. Nel Helder

 12. Hartelijk dank voor de leuke chocolade sneeuwpop workshop. Het was bijzonder leuk, gezellig en lekker!

 13. Beste Frits,

  Nou ja, die vervolgcursus hebben we dus afgelopen zaterdag gehad en grootvader en kleindochter hebben er weer met volle teugen van genoten. Met als conclusie de vraag van Liesbeth wanneer we voor de volgende workshop gaan intekenen. Dat doen we dus ook zeker, al zal het wel na de drukke periode in aanloop naar de feestdagen worden.

 14. Wij hebben met de Brandweer Reunisten Zaanstreek afgelopen woensdag een erg leuke ochtend bij u gehad, hartelijk dank!

 15. Beste mijnheer Noppen,

  Als deelnemers aan de KBO Heumen dagtocht willen wij u, namens ons 2en heel hartelijk bedanken. De lunch was heerlijk, de uitleg heel interessant, de bonbon en banaan met de chocolade likeur, hmmm en wat wij bij vertrek gekocht hebben zal ons zeker goed smaken. Ga uw folder hier zeker aan een paar mensen geven en erover vertellen.
  Wens u het allerbeste en nogmaals bedankt.
  Jan Hereijgers en Henny Arrias

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *